Autor: Margot Vent • 6. oktoober 2023

LUUP: Eesti terviseturismist koondpilti ei ole

Kui Lätis on terviseturism üks suure ekspordipotentsiaaliga sektoritest ja sealne terviseturismi klaster koondab 60 liiget, siis Eesti terviseturismi infot ei ole ei statistikaametil ega muudel ametkondadel.
Soome ajalehe Ilta-Sanomat Eesti ja Soome ning Läti terviseturismi klastri kodulehel olevate hambaravi ja ilulõikuste hindade võrdlus.
Foto: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009516524.html; https://healthtravellatvia.lv

Eesti klastri aktiivne tegevus jäi nende veebilehe põhjal otsustades tosina aasta tagusesse aega. Lisaks tervisekassa kaudu saadavale abile käivad välispatsiendid siin omal käel hamba- ja silmaarstil, viljatusravil ning ilu- ja bariaatrilistel lõikustel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708