Autor: Kristiina Käit • 12. oktoober 2023

Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse liige-ravijuhi konkursile laekus kaks sooviavaldust

Lääne-Tallinna Keskhaigla uueks perioodiks valitava juhatuse liige-ravijuhi konkurss lõppes eelmisel nädalal, ametikohale kandideeris kaks inimest. Ravijuht-juhatuse liige valitakse ametisse viieks aastaks.
Fotol: Galerii, mis ühendab Lääne-Tallinna kaht haiglahoonet –Meremeeste haiglat ja nakkuskliiniku statsionaari Paldiski mnt-l.
Foto: Rasmus Pitkänen

Konkurssi haldab ja viib läbi Tallinna linna personaliteenistus. Personalidirektori Vilve Raiki sõnul koguneb konkursikomisjon järgmisel nädalal, et teha nõukogule kandidaatide osas omapoolsed ettepanekud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708