Autor: Meditsiiniuudised • 10. november 2023

Eesti Õdede Liit tähistas 100. sünnipäeva piduliku juubeligalaga

Eesti Õdede Liit tähistas juubeligalaga olulist verstaposti õenduse arengus. Pidulikul galal nimetatakse uued auliikmed, tutvustatakse Eesti Õdede Liidule pühendatud postmarki ning ettekandele tuleb liidu presidendi Anneli Kannuse juubelitervitus ja kõne.
Fotol: Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus galal kõnet pidamas.
Foto: Erlend Staub

Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannuse sõnul ei pea õed kedagi paremaks või targemaks. "Me peame iga inimest oluliseks. Me teame, et inimesed on parimad spetsialistid oma keha, oma tunnete ja tunnetuse üle. Õed teavad, et ühiselt on võimalik saavutada võimatut. Nad teavad, et tervishoius on oluline roll igaühel ja ilma meeskonnatööta eesmärke ei saavutata. Me selgitame seda kannatlikult kõigile,“ sõnas Kannus ja lisas, et õed on kõige suurem tervishoiutöötajate rühm Eestis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099