Autor: Meditsiiniuudised • 27. november 2023

ITK koepanga juhataja valiti Euroopa elundisiirdamise komitee asepresidendiks

Hispaanias, Santanderis toimunud Euroopa elundisiirdamise komitee korralisel koosolekul valiti komitee asepresidendiks ning rakkude ja kudede valdkonna esindajaks Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) koepanga juhataja Marge Martjak.
Marge Martjak.
Foto: ITK

"Tean, et selle positsiooniga kaasneb suur vastutus, kuid leian, et Eestile on ka suur au olla väikese riigi esindajana märgatud ja saada võimalus selle valdkonna teemadel kaasa rääkida. Kindlasti ei saa see lihtne olema, kuna võtsin selle rolli üle Inglismaa esindajalt doktor Akila Chandrasekarilt, kellel on komitee töös väga pikaajaline kogemus," ütles Martjak.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099