Autor: Meditsiiniuudised • 28. märts 2024

13 linna reoveeuuringust selgusid enim tarvitatavad narkootikumid

Tervise arengu instituudi (TAI) teatel annab justiitsministeeriumi hiljuti tellitud reoveeproovide analüüs teavet 13 linna narkootikumide ja psühhotroopsete ainete tarbimisest. Ühea linna amfetamiinileiud sarnanesid Tallinna omadele, kokaiinileiud olid aga pealinna näitudest suisa kõrgemad.
Seekordse uuringu reoveeproovid võeti 7. veebruaril 13 linnast.
Foto: Shutterstock

Viimatised reoveeproovid võeti 7. veebruaril 24 tunni jooksul Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Kohtla-Järve Ahtme linnaosas, Viljandis, Maardus, Rakveres, Sillamäel, Valgas, Võrus, Haapsalus ja Paides.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099