Autor: Meditsiiniuudised • 24. aprill 2024

GALERII Peaministrit üllatas Põlva haigla noorte arstide entusiasm

Teisipäeva õhtupoolikul Põlva haiglat külastanud peaminister Kaja Kallas tutvus sealse uue erakorralise meditsiini osakonna ja siseosakonnaga, kohtus arstidega ning üllatus noorte arstide entusiasmist.
Põlva haigla juht Kristin Raudsepp, peaminister Kaja Kallas ja ravijuht Pirja Sarap.
Foto: Madis Perli

Ringkäigul tutvustati peaministrile uut, projekti lõppedes 460ruutmeetrist tänapäevastele nõuetele vastavat erakorralise meditsiini osakonda ning siseosakonda, kus unistatakse tänapäevastest 1-2kohalistest palatitest ja korralikust jahutussüsteemist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099