Autor: Narva haigla • 10. juuni 2024

Narva haigla patsientide nõukoda kogunes

Eelmisel nädalal kogunes esimest korda Narva haigla patsientide viieliikmeline nõukoda.
Narva haigla patsientide nõukoja esimene kohtumine toimus 6. juunil.
Foto: Narva haigla

Patsiendipäevale pühendudes toimus päev varem Narva haigla patsiendi nõukoja asutamisistung, millel osales üheksa inimest. Haigla esindus tutvustas nõukoja liikmetele alustava nõukoja eesmärke ja põhimäärust. Esimesel kohtumisel tutvustasid patsiendinõukoja liikmed üksteisele oma motivatsiooni ja ideid haiglas toimuva kohta, väljendades soovi kaasa aidata haigla elujärje kujundamises oma isiklike kogemuste ja aktiivse osalemise kaudu. Viieliikmeline nõukoda, kuhu haigla juhtkond edaspidi ei kuulu, valis esimeheks Tatjana Stolfat, Narva sotsiaaltöökeskuse juhataja.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099