Autor: Kärt Blumberg • 7. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avalikustamine on igati vajalik

Lääne-Tallinna Keskhaiglas valitseb praegu olukord, kus ühele juhatuse liikmele, nimelt ravijuhile, pannakse väidetavalt süüks haigla raha kasutamist omakasu eesmärgil ja volitusi ületades.

Lisandunud on patuliste nimekirja veel kaks isikut - teine haigla juhatuse liige, finantsjuht ja pearaamatupidaja, kelle käitumist haigla juhatuse esimees samuti taunib ning kelle lahkumist soovib usalduse kaotuse tõttu.

Haigla juhtkond ei avalikusta ametlikult, mis on süüdistuste sisu ja kui tõsistele alustele need toetuvad. Jutt liigub mööda haigla koridore ja teada tõde on, et kui infos tekivad augud, täidavad inimesed need ise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099