3. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saatekirja nõue ei saa olla lähiaastate teema

EPSi juht Diana Ingerainen.
Foto: Raul Mee
Nii nagu Eesti Perearstide Selts (EPS) on ka varem välja toonud, nõuab kogu protsess ettevalmistust nii koolituse kui ka tehnilise võimekuse osas ja see ei saa olla isegi mitte mõne aasta teema, samas kui teeme esmatasandi tervisekeskuse teenuse toimemudelit ja hinnastamist, siis peabki vaatama kaugemale kui viis aastat.

Kui vaadata pragmaatiliselt inimeste vajadusi, siis tuleb nii oftalmoloogia kui ka dermatoloogia eriala kolleegidega nõustuda – paljud haigused ja terviseseisundid on käsitletavad esmatasandil. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708