Autor: Meditsiiniuudised • 29. oktoober 2019

Männik: tervishoiusüsteem vajab parempööret

Tervisetöötajate kaasamine arstiabi korraldamisse on möödapääsmatu, sest meil on palju erakondi ja üheski erakonnas ei teki asjatundjatest kriitilist massi, kirjutab tervishoiuekspert, PERHi nõukogu esimees Georg Männik.
Tervishoiuekspert Georg Männik.
Foto: Veiko Tõkman, Äripäev

Terviseteemadega tegelejad peaksid suutma erakondadeüleselt konsolideeruda ja pakkuda lahendusi nii elanikkonnale kui ka poliitikutele. Eesmärk on üsna selge: Eestis peab toimima ideoloogiliselt ühtne, kõigi inimesteni õigel ajal ulatuv kaasaegset arstiabi pakkuv tervishoiusüsteem.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099