10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinn jagas 15 preemiat

Viimaste nädalate jooksul on Tallinnas kätte antud preemiad erinevate tervishoiuasutuste esindajatele. Kõik 15 preemiasaajat olid linnavalitsuse teatel kolleegide välja valitud.

Viimaste nädalate jooksul on Tallinnas kätte antud preemiaderinevate tervishoiuasutuste esindajatele. Kõik 15 preemiasaajatolid linnavalitsuse teatel kolleegide välja valitud.

Parimaks pereõeks valiti Signe Treier Pirita Perearstikeskusest-keda Tallinna Perearstide Seltsi (TPS) seas korraldatud küsitlusepõhjal iseloomustati näiteks järgmiste sõnadega: “Signe onomandanud mitmekordse meditsiinilise hariduse- on oma töösabsoluutselt usaldusväärne- täpne- kohusetundlik- hea suhtleja ninglisaks on ta olnud abiks TPSi tegemistel- kus on silma torganud omausinusega teistelegi Tallinna perearstidele- mistõttu temakandidatuuri toetasid paljud teised kolleegid- mitte ainult omatöökaaslased.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099