Autor: Violetta Riidas • 6. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reporter.ee: AS Steri tegevjuht välistab tehase süü laste haigestumises

Vanamõisa ja Allikuküla elanike lastel Saue vallas tekkis nahale kummaline lööve, mida arstid ei oska seletada, kuid AS Steri tegevjuht Jaanus Pikani välistab steriliseerimistehase rolli laste haigestumises.

Pikani välistab selle põhjusel, et kiirgustase ei ole piirkonnas kordagi tehase-eelse ajaga kasvanud, vahendas tarbija24.ee Reporter.ee. Kohalikud elanikud leiavad aga, et nende tervis on oluliselt halvenenud, alates sellest, kui tehasesse eelmisel sügisel suur kiirgusallikas paigaldati.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708