8. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti riigi jaoks pole hooldusabi vajavat vanurit olemas

Tallinna ja Tartu suured lastehaiglad ja nende toetusfondid suplevad miljonite kroonide sees. Paunküla hooldekodu töötajad peavad aga tikutulega otsima ainsat miljonit, et ehitada hoonele lai lift ning osta lamajatele haigetele erivoodeid ja ratastoole.

Tallinnast 50 kilomeetri ja Tartust 135 kilomeetri kaugusel asuv Paunküla hooldekodu võib taolistest summadest vaid unistada. Heategevuskampaaniad pole sinna veel jõudnud, kirjutas SL Õhtuleht.

Vanas mõisahoones asuv hooldekodu on püüdnud hakkama saada laenude, riigi toetuse, projektide raha ning teenustasuga. Nende eest on majale ehitatud katus, pandud ette uued aknad ja remonditud teist korrust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099