Autor: Triinu Laan • 7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koolijuhid ei luba lastel koolis rämpstoitu süüa

Imavere valla põhikooli juhid keelasid lastel koolis rämpstoidu söömise, samuti ei vaata nad hästi karastusjookide joomisele, kirjutab Õhtuleht.

Kooli õppealajuhataja Tiina Lohur märkis, et lapsed tervislikku koolitoitu enam ei tahtnudki. "Meil on pood kohe kooli juures. Õpilased ostavad endale sealt krõpse ning värvilisi jooke. Keelasimegi kuni poole üheni poest kaasaostetud toitude ja jookide tarbimise koolis," lisas ta.

Lohuri sõnul on nad ka lastevanematele südamele pannud vaadata, et lapsed hommikul korralikult sööksid ega peaks kohe poodi maiustuste järele tormama. Nüüd on kord range - koolimajja taritud rämpstoidu võivad õpetajad ära võtta ja hiljem lastevanematele üle anda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099