Autor: Katre Pilvinski • 4. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maripuu: HIV-haigete raviks jätkub raha ka järgmisel aastal

Sotsiaalministri Maret Maripuu sõnul leiab HIV vältimise vajalikkus üha rohkem kõlapinda kogu ühiskonnas ja poolele teele seisma jääda ei tohi.

"HIV-st shy;ra shy;tee shy;gia hõlmab ka ra shy;vi - ra shy;vi on sa shy;mal ajal en shy;ne shy;tus, et väl shy;ti shy;da vii shy;ru shy;se eda shy;si shy;kan shy;du shy;mist ning üht shy;la shy;si hai shy;ges shy;tu shy;mist teis shy;tes shy;se hai shy;gus shy;tes shy;se," sõnas Maripuu.

Küsimusele kes, kas ja kui palju järgmisel aastal raviks raha eraldab, vastas minister, et konk shy;reet shy;seid ar shy;ve on prae shy;gu vä shy;ga ras shy;ke öel shy;da, kirjutas epl.ee. "Ee shy;lar shy;ve on veel kin shy;ni shy;ta shy;ma shy;ta ning see shy;ga ei ole sum shy;mas täit kind shy;lust, prae shy;gu on ka täp shy;sus shy;ta shy;mi shy;sel, kas õnnes shy;tub üle jää shy;vaid sum shy;ma shy;sid sel shy;lest aas shy;tast järg shy;mi shy;ses shy;se üle kan shy;da," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708