Ainult tellijatele
Autor: Triin Tabur • 4. märts 2009
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti teadlased muudavad Euroopa toidu tervislikumaks

Eesti Maaviljeluse Instituut sai Euroopa Liidult ligi 14 miljonit krooni toetust, et töötada välja võimalused toidukvaliteediga seotud riskide vähendamiseks ning muuta Euroopas toodetud toit tarbijate jaoks tervislikumaks.

Projekti nimega Flavoure (Food and Feed LAboratory of Varied and OUtstanding Research in Estonia) kestvuseks on kolm aastat, mille jooksul juhivad Eesti teadlased rahvusvahelist koostööprojekti 10 teadusasutusega 6 riigist. Projekti eesmärgiks on toidu- ja söödakvaliteediga seotud riskide hindamine ning teadustulemuste rakendamine toidutoomises lõpptarbijate heaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708