Autor: Triin Tabur • 11. august 2010
Ainult tellijatele

Haiglajuhid arste hukka ei mõista

Meditsiiniuudiste poolt korraldatud küsitlus näitas, et haiglate juhid mõistavad arsti valikut töötada rohkem kui ühe tööandja heaks. Range piiri vedamine riigihaiglate ja erakliinikute vahele vähendab ka patsientide valikuvõimalusi.

"Ma ei pea õigeks otsustada küsimuse üle ajakirjanduses kirjeldatud äärmuste põhjal. Põhimõtteliselt ma aga toetan arstide nii nagu teistegi inimeste vabu valikuid anda endast rohkem kui üks tööandja võib-olla võimaldab," märkis Rapla haigla juhataja Meelis Roosimägi. Kui tõmmata range piirjoon riigihaiglate ja erafirmade vahele, kaotavad haiglajuhi sõnul kokkuvõttes patsiendid, sest vähenevad nende valikuvõimalused ja konkurents tervishoiuteenuste osutajate vahel muutub olematuks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708