Autor: Kadi Heinsalu • 26. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Henn Pärn alustab meedikute ja haiglate liidu töötüli lahendamist

Arstide liidu, tervishoiutöötajate kutseliidu ja haiglate liidu juhid kohtuvad järgmisel kolmapäeval riikliku lepitaja Henn Pärna juures, et proovida lahendust leida töötülile, mis tekkis seoses kutseliitude mahuka kollektiivlepingu muudatuste paketi esitamisega tööandjatele.

Riikliku lepitaja kantselei juhataja Merle Aro-Raal rääkis, et eelmisel nädalal kohtusid kõik osapooled eraldi Henn Pärnaga, ja järgmise nädala keskpaigaks on määratud lepitaja juures ühiskohtumine kõigile osapooltele. "Lepitaja kutse on kohustuslik, isegi kui mõni osapool seda ei soovi järgida," lisas Aro-Raal. Peamine, mida Henn Pärn saab osapooltele pakkuda, on suhete korraldamine ja läbirääkimiste normaalne algus. "Me ei hakka istuma kõikide kohtumiste juures, kuid jälgime nende tegevust kuni lõpplahenduseni," lisas Aro-Raal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708