Autor: Violetta Riidas • 8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi haigla uus juht on Priit Tampere

13. augustil alustab tööd Viljandi haigla uus juhatuse esimees Priit Tampere.

Priit Tampere valiti Viljandi haigla juhatuse liikmeks 15. juunil toimunud haigla sihtasutuse nõukogu koosolekul.  Tampere alustab vastavalt töölepingule juhatuse esimehena tööd 13. augustil.

Priit Tampere on hariduselt elektriinsener ja töötab praegu Eesti Energias äriarenduse kliendivaldkonna juhina. Ta ütles ajalehele Sakala, et julguse haigla juhatusse kandideerida oli talle andnud aastatepikkune töökogemus keeruliste asjade lahendamises ja uuenduste elluviimises. Lisaajend oli viljandlase soov Tallinnast kodulinna pere juurde naasta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099