Autor: Triin Tabur • 25. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartusse jõudnud uudne liikurrada on taasturavis revolutsiooniline

Maratoonar Leila Luik lõpetab maratoni eritreeningut: ta on  tõusva tempoga läbinud 32 kilomeetrit. Tippsportlane tõmbab ümber oma vöö käiva luku sirinal lahti ja astub hiiglasliku õhupalli seest välja, kirjutas Tartu Postimees.

Treening leiab aset Tartu Ülikooli Kliinikumi spordimeditsiini- ja taastusravikliinikus antigravitatsiooni liikurrajal. See oleks pealtnäha üsna tavaline jooksulint, kui sel poleks juures tehnoloogiat, mis võimaldab treenida ka vähendatud keharaskusega.

Tänu kolmele kaamerale, mis salvestavad jooksja jalgade töö eest, kõrvalt ja tagant, on arvutis võimalik saada selge pilt ka sportlase jooksumustrist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099