Autor: Siret Trull • 19. november 2014
Ainult tellijatele

Apteegipidajate soovid erinevad

Möödunud nädalal toimunud Meditsiiniuudiste konverentsil “Kust ravimiturg enim pitsitab?” tõusis teravalt üles küsimus, mis õigupoolest on uue regulatsiooni eesmärk: kas üksnes maa-apteekide säilimine või ka apteekide arvu ning seeläbi ravimite juurdehindluse reguleerimine?

Konverentsil ei sanud riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Heljo Pikhof veel detailselt rääkida, millised on muudatused, millega komisjon edasi läheb. Ta märkis aga, et kuigi mõned oponendid on öelnud, et apteegiturg peab olema vaba, siis tema leiab, et päris vabaks seda lasta ei saa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708