4. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarma: erakliinikud riigile strateegilist ohtu ei kujuta

Fertilitase juhatuse liige Ivo Saarma.
Foto: Andras Kralla
Eile, 3. detsembril toimunud konkurentsiameti konverentsil ütles Fertilitase erakliiniku juht ja arst Ivo Saarma, et tervishoiusüsteemis on antud selge konkurentsieelis haiglavõrgu haiglatele ja haigekassa poliitika kipub minema teed, kus eratervishoiuasutused tasapisi likvideeritakse.

Saarma esindas konkurentsiameti konverentsil erakliinikut ja eratervishoiuasutuste liitu, millel liikmeid kokku 15. Erateenuse osutajaid aga on Eestis oluliselt rohkem.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099