15. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: koondamise eesmärk on hoida tööturgu toimivana

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski
Foto: Raul Mee
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski rääkis Meditsiiniuudiste konverentsil "Meditsiin 2016", et avaliku sektori töötajate koondamise eesmärk pole mitte raha kokkuhoid tervishoiusektoris, vaid inimressursi efektiivne kasutamine. Haiglate puhul tähendab see seda, et tervishoiutöötajaid on vaja juurde, kuid tugiteenuste osutajate hulka tuleks vähendada.

Ossinovski märkis, et viimastel päevadel on ajakirjanduses hoogsalt võimendunud väited sellest, nagu valitsus tahaks väevõimuga haiglates suurpuhastust teha, minnes kirvemeetodil tegema koondamist sektoris, mis kannatab inimressursi vähesuse all.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708