Kuula artiklit
Autor: Violetta Riidas • 15. veebruar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseamet avaldas 2015. aasta vaktsineerimise statistika

Foto: www.cbc.ca
Terviseamet avaldas kokkuvõtte riiklik immuniseerimiskava täitmisest eelmisel aastal.

Terviseameti kokkuvõte näitab ka, kuidas 2014. aastal immuniseerimiskavva lisatud poliomüeliidi ja rotaviirusnakkuse vaktsiinid on käiku läinud. Poliomüeliidi vastu on 1aastastest vaktsineeritud 93.2% ja 2aastastest 94%. Rota vastu on 7-11 kuu vanustest vaktsineeritud 84,1%.

Statistikaga saab tutvuda siin

Terviseamet avaldas 2015. aasta vaktsineerimise statistika
Kuula artiklit

Terviseamet avaldas 2015. aasta vaktsineerimise statistika

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708