28. aprill 2016

Ortodontiakeskus avas laiendatud päevakirurgia osakonna

Ortodontiakeskuse päevakirurgia osakonna juhataja Indrek Mikomägi.
Autor: Ortodontiakeskus

Ortodontiakeskuse Tallinna haru avas aprillis laiendatud päevakirurgia osakonna ja tegutseb nüüd senisest suurema meeskonnaga.

Lisaks suukirurgia kabinettidele on nüüd avatud üldanesteesia võimekusega täisvarustuses operatsioonisaal ning kuuekohaline ärkamispalat koos vajaliku inventari ja personaliga.

Päevakirurgia osakonnaga on liitunud kõrva-nina-kurguarstid Heisl Vaher, Epp Pool, Risto Vaikjärv, Mari Rõigas ja Kristi Arefjeva, näo-ja lõualuukirurgid Irina Raudjärv, Jekaterina Kiseljova ning pea-ja kaelakirurg Indrek Mikomägi. Eesmärgiks on pakkuda kättesaadavat ja kompleksset kõrgetasemelist nõustamist ning ravi erinevate pea-kaela piirkonna haiguste, kasvajate ning ka esteetiliste probleemide esinemisel. 

Päevakirurgia osakonna juhataja Indrek Mikomägi sõnul on uue raviasutuse näol tegemist unikaalse pea- ja kaelapiirkonna tervisemurede lahendamisele keskendunud erakliinikuga. “Mida rohkem erialaspetsialiste on ühe katuse alla koondunud, seda terviklikum ja tõhusam on raviteenus patsientide jaoks,” selgitab Mikomägi ja lisab, et võimalus teostada operatsioone ja protseduure üldnarkoosis avab uusi raviperspektiive.

Ortodontiakeskuse päevakirurgia osakond pakub suu-, näo- ja lõualuukirurgia, kõrva-nina-kurguarstide ning pea- ja kaelakirurgi vastuvõttu ja operatsioone. Päevakirurgia osakonna arstidel on võimekus teha kohalikus- ja üldanesteesias suukirurgia, hambaravi ja implantoloogia operatsioone, peamisi kõrva-nina-kurguhaiguste operatsioone. Samuti pea- ja kaelapiirkonna ning naha ja pehmete kudede kasvajate eemaldamist ning nahadefektide ravi ja esteetilisi korrektsioone.

Lisaks on plaanis arendada uneapnoega seonduvat kirurgilist ravi.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708