28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ortodontiakeskus avas laiendatud päevakirurgia osakonna

Ortodontiakeskuse päevakirurgia osakonna juhataja Indrek Mikomägi.
Autor: Ortodontiakeskus

Ortodontiakeskuse Tallinna haru avas aprillis laiendatud päevakirurgia osakonna ja tegutseb nüüd senisest suurema meeskonnaga.

Lisaks suukirurgia kabinettidele on nüüd avatud üldanesteesia võimekusega täisvarustuses operatsioonisaal ning kuuekohaline ärkamispalat koos vajaliku inventari ja personaliga.

Päevakirurgia osakonnaga on liitunud kõrva-nina-kurguarstid Heisl Vaher, Epp Pool, Risto Vaikjärv, Mari Rõigas ja Kristi Arefjeva, näo-ja lõualuukirurgid Irina Raudjärv, Jekaterina Kiseljova ning pea-ja kaelakirurg Indrek Mikomägi. Eesmärgiks on pakkuda kättesaadavat ja kompleksset kõrgetasemelist nõustamist ning ravi erinevate pea-kaela piirkonna haiguste, kasvajate ning ka esteetiliste probleemide esinemisel. 

Päevakirurgia osakonna juhataja Indrek Mikomägi sõnul on uue raviasutuse näol tegemist unikaalse pea- ja kaelapiirkonna tervisemurede lahendamisele keskendunud erakliinikuga. “Mida rohkem erialaspetsialiste on ühe katuse alla koondunud, seda terviklikum ja tõhusam on raviteenus patsientide jaoks,” selgitab Mikomägi ja lisab, et võimalus teostada operatsioone ja protseduure üldnarkoosis avab uusi raviperspektiive.

Ortodontiakeskuse päevakirurgia osakond pakub suu-, näo- ja lõualuukirurgia, kõrva-nina-kurguarstide ning pea- ja kaelakirurgi vastuvõttu ja operatsioone. Päevakirurgia osakonna arstidel on võimekus teha kohalikus- ja üldanesteesias suukirurgia, hambaravi ja implantoloogia operatsioone, peamisi kõrva-nina-kurguhaiguste operatsioone. Samuti pea- ja kaelapiirkonna ning naha ja pehmete kudede kasvajate eemaldamist ning nahadefektide ravi ja esteetilisi korrektsioone.

Lisaks on plaanis arendada uneapnoega seonduvat kirurgilist ravi.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708