20. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebooki koguneb pilte streigitunnist

Hoiatusstreigi loosung kõlas: Tervis on kallis! Plakatit hoitakse kliinikumis.
Foto: Facebook
Facebooki "Tervis on kallis" gruppi pannakse üha uusi pilte tänasest tunniajasest hoiatusstreigist. Kui suurematesse haiglatesse jõudsid ka meedia esindajad, siis väiksematest kohtadest saab ülevaate just Facebooki kaudu.

Pilte on saadetud nii Lõuna- kui ka Põhja-Eestist, nii üldhaiglatest kui ka suuremate haiglate osakondadest. Päris palju on pilte õuntega, sest öeldakse ju, et üks õun päevas hoiab arsti eemale ja tänavune õuna-aasta pakub selleks rohkelt võimalusi. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708