Üheksa erialaseltsi liitus hommikuse pöördumisega

Lisaks 19 arstlikule erialaseltsile on avalikule pöördumisele tervishoiu olukorrast paari tunniga alla kirjutanud veel üheksa erialaseltsi.

Kiirabiliidu juhi Ago Kõrgvee poolt meediale ja valitsusele, riigikogule, presidendile läkitatud pöördumise sisu on kutsuda üles kiirkorras muutma tervishoiu toimimise põhimõtteid Eestis ja võtma kasutusele haigekassa reservid. Hommikul oli pöördumisele allkirjad andnud 19 erialaseltsi.

Nüüd on lisandunud perearstide selts (esindab Eero Merilind), silmaarstide selts (Veiko Reigo), peavalu selts (Mark Brashinski), neurokirurgide selts (Pille Taba), lastearstide selts (Ülle Einberg), unemeditsiini selts (Erve Sõõru), naha- ja suguhaiguste arstide selts (Annika Volke), immunoloogide ja allergoloogide selt (Kai Kisand) ja transfusioonimeditsiini selts (Julia Tamme). 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.