Autor: Mirjam Esperk • 10. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiina Sepp: apteegisektori mured on jäänud tähelepanuta

Apteeker Kristiina Sepp
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Riik on teinud mitmeid muudatusi, kuid see ei ole piisav, leiab Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige Kristiina Sepp.

Kristiina Sepa sõnul ei tegele riik apteegisektoris paraku tõsisemate probleemidega. “Kahetsusväärselt tuleb tõdeda, et riik teeb kõik selleks, et mitte tegelda apteegisektori tegelike probleemidega, nagu omandireform, efektiivne integreerimine esmatasandisse, apteegi lisateenuste reguleerimine, nt vaktsineerimine, 3+2 õppe poole liikumine jne,” loetleb Sepp.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708