Autor: Violetta Riidas • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oona: Lõppeva aastaga oleks patt mitte rahule jääda

Kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskuse juhataja, peremeditsiini dotsent Marje Oona.
Foto: Postimees/Scanpix
Tallinna Perearstide Seltsi poolt Aasta Tegija tiitliga pärjatud TÜ kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskuse juhataja ja peremeditsiini dotsent Marje Oona on lõppeva aastaga igati rahul.

Oona: "Lõppeva aastaga oleks patt mitte rahule jääda, sest tööpuudust ei olnud: oli töörõõmu patsientide ravimisest, koostööst kolleegidega, üliõpilaste ja residentide õpetamisest kui ka täiendkoolituste korraldamisest. Lisaks oli sellel aastal palju õnne – õnn pälvida Tartu Ülikooli arstiteaduskonna medal, õnn pälvida Tartu Ülikooli hea õpetamise grant, õnn osaleda nii Arvamusfestivalil kui ka Kuldvillaku heategevuslikus saates TÜ Kliinikumi lastefondi toetuseks. Ja kirsiks tordil – kolleegide tunnustus Tallinna Perearstide Seltsilt! 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708