Autor: Triin Tabur • 7. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reinhold asub Aaviksoo asemel pildipanga nõukokku

Katrin Reinhold on uue asutuse juht.
Foto: Arne Kailas, Sotsiaalministeerium
Terviseminister Jevgeni Ossinovski nimetas Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse juhi Katrin Reinholdi riikliku pildipanga nõukogu liikmeks.

Terviseminister otsustas vastavalt "Sotsiaalministeeriumi põhimäärusele" ning juhindudes sihtasutuste seadusest ja Sihtasutuse Eesti Tervishoiu Pildipank põhikirjast kutsuda alates 10. juulist Sihtasutuse Eesti Tervishoiu Pildipank nõukogust tagasi Ain Aaviksoo. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099