Autor: Triin Tabur • 6. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium lastehaiglatele: tegemist on vaid eelarvetehnilise muudatusega

Lastehaigla on kohustatud võtma haiglasse ka lapse hooldaja, kuid riik raha selleks ette ei näe.
Foto: Erik Prozes
Sotsiaalministeeriumist kinnitati, et kuigi haigekassa kärpis haige lapsega haiglasse tulnud lapsevanemate majutamise eest makstavat summat, on tegemist siiski vaid eelarvetehnilise muudatusega, millel ei ole mõju lastele osutatavale raviteenusele.

Sotsiaalministeeriumi esindaja Karin Volmer tõi välja, et nt Tallinna Lastehaigla aastane lepingumaht oli 2016. aastal 22,7 miljonit eurot. 2017. aastal on eelarve 200 000 euro ehk 0,8 protsendi võrra suurem.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099