Autorid: Mirjam Esperk, Triin Tabur • 28. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moks: ravi kättesaadavus määrab patsientide rahulolu

Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Imbi Moks.
Foto: ÄP/Raul Mee
Kui inimene on jala kord juba haigla ukse vahele saanud, annab ta üldjuhul pakutavale teenusele kõrge hinnangu, kinnitab Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Imbi Moks.

Inimeste rahulolu arstiabi kvaliteediga on aastaga langenud 5%, selgus märtsi keskel sotsiaalministeeriumi ja haigekassa tellitud iga-aastasest uuringust. Veelgi vähem ollakse rahul arstiabi kättesaadavusega, millega on rahul vaid 38% vastanutest. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099