Autor: Triin Tabur • 12. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Piirsalu: Helikopterilt raha kannatanutele

Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse liige Andres Piirsalu.
Foto: Andras Kralla/ÄP
Tervishoiu vastutuskindlustuse kavast jääb mulje kui järjekordsest helikopteriraha projektist – kannatanul tekiks justkui arsti vea tõttu õigus kindlale summale, kirjutab Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse liige Andres Piirsalu.

Tervishoiu vastutuskindlustuse praeguses järgus on väär väita, et riiklikus fondis on tagatud parem kulude kontroll, väiksem surve ravirahale, parem patsiendi huvide kaitse ja ligipääs delikaatsetele isikuandmetele, kirjutab Andres Piirsalu Äripäevas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099