Autor: Violetta Riidas • 15. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osakoormusega residentuur tuleb

Eesti Nooremarstide Ühenduse juhatuse liige Julius Juurmaa oli üks, kes teemat arutamas käis.
Foto: Erakogu
Eesti Nooremarstide Ühendus (ENÜ) kohtus mõned päevad tagasi sotsiaalministeeriumi ja ülikooli esindajatega, et arutada osakoormusega residentuuri võimalikkust Eestis.

ENÜ esindus, kuhu kuulusid juhatuse liikmed Helen Reim ja Julius Juurmaa ning volikogu liige Eva Antsov, sotsiaalministeeriumi ja TÜ meditsiiniteaduste valdkonna esindajatega, et arutada osakoormusega residentuuri võimalikkust Eestis, teatas ENÜ sotsiaalmeedia vahendusel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099