Autorid: Violetta Riidas, Triin Tabur • 20. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erakliinikutes kaadriga probleeme pole

Elite kliinik
Foto: ÄP/Meeli Küttim
Erakliinikud valivad oma personali hoolikalt ja otse koolipingist sinna tööle ei pääse.

Elite Kliinikus töötab 2017. aastal täiskohaga seitse arsti, osalise ajaga 28. Naistearste töötab kõige rohkem - kokku 20. Muude erialade arste on 15. Kuna kliiniku arendusjuhi Kristina Sõritsa sõnul on kõik oma eriala tipud, siis peaksid ka uued Elite erakliiniku meeskonda oodatud arstid olema tugevad ja suurte kogemustega ehk teisisõnu oma valdkonna head ja tuntud tegijad. "Elite ei oota tööle residente ega noori arste. Ka ämmaemandad-meditsiiniõed ei tule meile otse koolist, neilegi kehtib miinimumstaaži nõue," ütles Sõritsa. Ka õdedel peab olema teatav kogemustepagas ja reaalsed oskused. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099