Autor: Siret Trull • 5. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHi arstid lähevad missioonile Aafrikasse

Jüri Teras
Foto: Andres Haabu / ÄP
Viis Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) arsti, eesotsas PERHi üld-ja onkokirurgia keskuse juhataja Jüri Terasega suunduvad homme humanitaarmissioonile Keeniasse.

Sarnaselt organisatsiooni eelnevatele missioonidele viimasel 10 aastal, planeeritakse 2 nädala jooksul patsientide opereerimise kõrval pöörata aktiivset tähelepanu ka nõustamistegevusele ning kohaliku personali väljaõppele.  Missiooni juhi PERHi üld-ja onkokirurgia keskuse juhataja Jüri Terase sõnul pakuvad taolised missioonid ühtemoodi naudingut nii tegijatele kui on vajalikud abisaajatele. Seetõttu pöördutakse igal aastal tagasi Aafrikasse, küll tavaliselt mõnda uude riiki, et kohata taaskord uusi hädasolijaid. „Ühise nimetajana jääb meist alati maha hulk õnnelike silmi, mis tekitab omakorda rõõmusära ka meie südameis,“ ütles Teras.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099