Autor: Siret Trull • 9. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Teras Keenia missioonilt: tollis tuli teha annetus riigikassasse

Foto: Andres Haabu /Äripäev
Reedel siirdus viis Põhja-Eesti Regionaalhaigla meedikut humanitaarmissioonile Aafrikasse, täpsemalt Chaaria Cottolengo Missionihaiglasse Keenias. Facebooki sissekandes kirjutab missiooni juht Põhja-Eesti Regionaalhaigla üld-ja onkokirurgia keskuse juhataja Jüri Terase sellest, millise huvitava olukorraga seekord Nairobi lennujaama tollikontrollis kokku puututi.

Aastas on ainult üks tõeliselt kiire päev. See on viimane päev enne puhkusele minekut. Kuidagi intuitiivselt tunnetavad kõik sõbrad, et sel päeval on viimane võimalus midagi paluda ning ka lauanurgal vedelenud ülesanded vajavad just sel päeval lahendamist. Eriti õudne, kui tahad kohe puhkuse algusega lennukile tormata, pakkimine jääb reeglina siis öötundidele ja kohvrid täituvad mõttetute asjadega. Kui oskaks, siis elaks oma elu lihtsamaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099