Raul Mill võtab Levolt ameti üle

REKSi uus juht Raul Mill
REKSi uus juht Raul Mill

Ravimite ehtsuse kontrolli SA uus juht on novembrist Raul Mill, kes võtab ameti üle ettevõtlusse siirduvalt Mart Levolt.

Mart Levo ütles, et tema viimane tööpäev ravimite ehtsuse kontrolli SA (REKS) on 31. oktoobril. "Jätkan oma tegevust ettevõtluses, firmade Healtbook ja HML Consultancy juhatuse liikmena, arendades meditsiinis kasutatavat tehisintellekti," selgitas ta. 

Levo kandideeris ka hiljuti haigekassa juhiks ja jõudis koos konkursi võitjaks osutunud Rain Laanega lõppvoorus haigekassa nõukogu ette.

Oma esimest tööpäeva sihtasutuse juhina 1. novembril alustab Raul Mill aga Meditsiiniuudiste ravimiseminaril ettekandega.

2011. aastast 2015. aasta lõpuni E-tervise SA juhtinud Mill tegeles vahepeal haigla infosüsteemide arendamise ning selle valdkonna konsulteerimisega. "REKSi tulin firmast Gennet, mis haldab ja arendab muu hulgas Ester nimelist haigla infosüsteemi (suurematest haiglatest kasutavad seda näiteks Pärnu, Ida-Viru, Rakvere, Viljandi ja Narva Haigla," rääkis Mill. Lisaks on Gennet seotud Eestis ainulaadse vereinfosüsteemiga EVI, mida kasutavad kaks verekeskust, mis on seotud Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja Tartu Ülikooli Kliinikumiga ja verekabinetid üle Eesti. Samuti on Gennet seotud Milli sõnul finantstarkvara ROOL arenduse- ja hooldusega. "Viimast kasutavad suurematest klientidest näiteks Eesti Pank, Mayer, Tartu Ülikooli Kliinikum," lisas Mill.

Ta lisas, et ravimite ehtsuse kontrolli süsteemi loomine on oma kontseptsioonilt mõneti sarnane e-tervise mitmete lahendustega. "Seetõttu tundus igati huvipakkuv võimalus sellise mastaapse süsteemi loomise juures olla ja sellele kaasa aidata," märkis ta.  

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.