Autor: Triin Tabur • 18. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Imbi Moks: hea töökeskkond loeb palju

LTKH juhatuse esimees Imbi Moks Mustamäe tervisekeskuse avamissündmusel kõnet pidamas.
Foto: Ann Vaida
Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Imbi Moks ütleb, et ehkki vastses tervisekeskuses on suur hulk eriarste peatselt tööl tagasi, näeks ta hea meelega nende hulgas ka naha- ja suguhaiguste arsti. Täna on tema koht veel ainsana vaba.

Sel nädalal pidulikult avatud Mustamäe tervisekeskus on küll ajakohane ja ruumikas, aga ravijärjekordi siiski ei vähenda, kinnitab keskhaigla juht, et arstiabi kättesaadavuse taga on eelkõige teenuste rahastus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099