Euroapteek alustas Ülikooli Apteekide viimisega oma kaubamärgi alla

Euroapteek viis teisipäeval Paides ja Põltsamaal oma kaubamärgi alla esimesed seni Ülikooli Apteegi kaubamärki kasutanud apteegid ning kogu 73 apteegist koosnev võrgustik saab ühtse visuaalse identiteedi septembri lõpuks.

“Teisipäeval said esimeste apteekidena Euroapteegi värvidesse Põltsamaa Keskuse Apteek ja Paide Suur Apteek,” lausus Euroapteegi juhatuse esimees Inna Mets. “Tegemist on osana meie kahe võrgustiku integreerimisest, mille käigus jätkab Euroapteek Eesti turul ühe kaubamärgi all ning kõik apteegid saavad ühtse välimuse septembri lõpuks.”

Läänemere ja Põhjala regiooni ühte suuremasse apteekide võrgustikku Euroapotheca kuuluv Euroapteek omandas märtsis Yliopiston Apteekki OY-lt 13 Eestis tegutsevat Ülikooli Apteeki ning jätkab ka frantsiisiteenuse pakkumist 11 Ülikooli Apteegi kaubamärki kasutavale apteegile. Kokku kuulub Euroapteegi võrgustikku tehingujärgselt 54 apteeki, millele lisandub 19 frantsiisilepingu alusel tegutsevat apteeki.

Varasemates Ülikooli Apteekides teenindavad kliente endiselt samad proviisorid ja farmatseudid, nähtavateks muudatusteks on klientidele ennekõike muutunud kaubamärk ning senisest laiapõhjalisem kliendilojaalsusprogramm, rääkis Mets.

Alates 1. maist ühtlustas Euroapteek seni kahe kaubamärgi all tegutsenud apteekide kliendilojaalsusprogrammid, mille tulemusel kehtivad kõikidele klientidele ühtsed boonuspunktide kogumise tingimused ning varasemad Ülikooli Apteegi lojaalsusprogrammi raames klientide poolt ostudelt kogutud boonused kanti üle.

Euroapteegi võrgustiku laienemine Eestis on osa Euroapotheca grupi pikaajalisest strateegiast, mis seab eesmärgiks kujuneda juhtivaks apteegiketiks Põhjala ning Kesk- ja Ida-Euroopa regioonides. Grupi võrgustikku kuulub hetkel kokku 667 apteeki Eestis, Lätis, Leedus, Rootsis, Poolas ja Ukrainas.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

26. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.