Autor: Triin Tabur • 22. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peedu ülikoolihaiglast: nüüd tuleb ideega edasi minna

PERHi juht Agris Peedu on rahul, et ülikoolihaigla idee on hästi vastu võetud.
Foto: Raul Mee / ÄP
Eile, 21. mail kohtusid ühtse ülikoolihaigla idee autorid, et vaadata üle avalikest aruteludest tekkinud küsimused ning varasemalt püstitatud seisukohad.

Regionaalhaiglate koondumise kava üks autoritest Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu ütles, et plaani autorid on väga rahul, et  idee on leidnud aktiivset kajastust ning arutelu on alanud. "Oleme tänulikud, et ideed kõrgema etapi haiglate koondumisest Tartu Ülikooli ümber on rohkesti toetatud ja oleme ka saanud lisamõtteid, mida arutada," sõnas Peedu ja lisas, et nüüd tuleb ideega tuleb edasi minna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099