Autor: Kadi Heinsalu • 29. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silmakliiniku omanik kogub dividendide mahtu

Katarakti lõikus
Nõmme Silmakeskus OÜ ainuomanik Tõnu Kuddu on ilmekas näide, kuidas haigekassa valikpartnerina edukalt majandada.

Silmaarst Tõnu Kuddule kuuluvas erakliinikus on igal aastal käive u 1,2 miljonit eurot ja kasum paarsada tuhat eurot. Kliinik on spetsialiseerunud hallkae ehk katarakti opereerimisele aastast 1994. 2017. aastal pakuti lisaks operatsioonidele ka ambulatoorset silmaarsti vastuvõttu, optometristi teenust ja prillide müüki (sellest tuli käivet alla 60 000 eurot, toim).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708