Autor: Siret Trull • 21. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kai Noor kaotab haigekassa lepingu

Kai Noor
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Dr. Kai Noor Silmakabinet OÜ ei osutunud riigihankel edukaks, mistõttu lõppeb peatselt Eesti Haigekassa ja Silmakabineti vahel sõlmitud ravi rahastamise leping, mis on kehtiv olnud alates 1999. aastast.

Tänavu mais kuulutas haigekassa välja eriarstiabi teenuste riigihanke, mis nägi ette, et pakkujad pakuvad teenustele kogu lepinguperioodiks haigekassa tervishoiuteenuste loetelus sätestatud piirhinnast madalamat hinda. Piirhindadest koos koefitsientidega madalamat hinda kui 15% ehk koefitsienti alla 0,85 ei tohtinud pakkuda. Samas nähti ette, et iga protsent, mille võrra pakutakse madalamat hinda, omab kaheprotsendilist kasvavat mõju lõpptulemusele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708