Autor: Meditsiiniuudised • 2. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

500 meedikut tegid ühispöördumise

Medicumi juht Tõnis Allik
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Rohkem kui viissada Lasnamäe, Pirita ja Viimsi tervishoiutöötajat saatsid täna ühispöördumise haigekassa eriarstiabi hanke esmastele tulemuste asjus.

Allakirjutanud meedikute seas on palju tuntud arste, kes töötavad peamiselt mõnes HA haiglas, nagu näiteks gastroenteroloog Triin Remmel, otorinolarüngoloog Kristel Kalling, naistearst Külli Idla, pulmonoloog Pille Mukk, endine sotsiaalministeeriumi kõrge ametnik ja nüüdne arst-resident Ivi Normet, kardioloogide seltsi president Peep Laanmets, palju perearste jne. Kõiki neid seob asjaolu, et nad on töises suhtes ka mõne Viimsi, Pirita või Lasnamäe piirkonna erakliinikuga. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099