Autor: Meditsiiniuudised • 19. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Confido investeerib laienemisse 15 miljonit eurot

Confido juhatuse liige Hannes Danilov
Foto: Julia-Maria Linna / Äripäev
Erameditsiinikontsern Confido Healthcare Group teatas, et investeerib järgmise kolme aasta jooksul tervisetehnoloogiatesse ja tegevuse laiendamisse 15 miljonit eurot ning tahab Tallinnas avada uue kliiniku.

Confido juhatuse liikme Hannes Danilovi sõnul on nõudlus erameditsiiniteenuste järele viimastel aastatel stabiilselt kasvanud ning lähiaastatel on oodata tõusutrendi jätkumist, kuna erameditsiin saaks tänases tervishoius lahendada veel mitmeid valupunkte. “Oleme võtnud kindla sihi kasvada Eesti suurimaks eraarstiabi pakkujaks, investeerides järgmisel kolmel aastal 15 miljonit eurot oma äritegevuse laiendamisse, arendades olemasolevaid teenuseid ning sisenedes täiesti uutesse tervishoiuvaldkondadesse,” sõnas Danilov, lisades, et osa investeeringutest suunatakse ainulaadsetesse tulevikutehnoloogiatesse, mida Eestis täna veel pole. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099