Autor: Aet Trisberg • 9. august 2019

Perearsti nõuandetelefoni teenuse ümber on segadus

Perearsti nõuandetelefoni teenust pakkuv ettevõte Arstlik Perenõuandla OÜ toob majandusaruandes välja, justkui oleks isikustatud nõustamise teenuse leping juba sõlmitud, kuigi hanke tähtaeg pole veel kukkunud.
Isikustatud nõustamise teenus peaks käivituma 1. jaanuarist 2020.
Foto: PantherMedia

Algselt pidi teenus käivituma selle aasta 1. augustil, kuid Arstlik Perenõuandla OÜ vaidlustus riigihanke, mis rahuldati osaliselt, lisaks pidi haigekassa tasuma menetluskulud. Haigekassa on kuulutanud välja uue riigihanke ning selle tähtaeg saabub 16. augustil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099