Autor: Meditsiiniuudised • 9. detsember 2021

Galerii: Toimus konverents "UPDATE 2021"

2. detsembril toimus taas "Meditsiin Update" konverents, kus kümme eriarsti andsid ammendava ülevaate oma valdkonna uudistest, mis aitavad kolleegidel paremini diagnostika- ja raviotsuseid teha.
Onkoloog Kristiina Ojamaa konverentsil "Meditsiin Update 2021".
Foto: Julia-Maria Linna

Sel aastal kõneles kardioloogia eriala uuendustest ja päevakajalistest teemadest Põhja-Eesti Regionaalhaigla südamekeskuse ja Tartu Ülikooli südamekliiniku kardioloog Martin Serg, peremeditsiini alast andis ülevaate Kivimäe Perearstikeskuse perearst ja Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige Karmen Joller, sisehaigustest kõneles Ida-Tallinna Keskhaigla, Sisehaiguste keskuse juhataja Alice Lill, kõrva-, nina- ja kurguhaigustest rääkis Põhja-Eesti Regionaalhaigla kõrva-nina-kurguhaiguste arst Ene Miller.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099