Autor: Meditsiiniuudised • 29. detsember 2022

Rahvusvahelisele harvikhaiguste päevale pühendatud konverents

Teisipäeval, 28. veebruaril 2023. aastal toimub Tallinnas Radisson Collection hotellis rahvusvahelisele harvikhaiguste päevale pühendatud konverents „Haruldaste haiguste ravi kättesaadavus ja edukuse mõõdupuud Eestis“.
Foto: Shutterstock

Konverents algab Tartu Ülikooli Kliinikumi Harvikhaiguste keskuse professor Katrin Õunapi ja dr Kristi Taela ettekannetega patsientide teekonnast ravita jätmiseni ja ravini. Seejärel jagavad oma kogemuslugusid SMA-ga täiskasvanu ja akondroplaasiaga lapse pere.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708