Autor: Meditsiiniuudised • 5. mai 2023

Galerii: Pääskülas toimus eile suurejooneline traumapäev

Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kiirabikeskus korraldas eile Pääsküla rongijaamas traumapäeva „Pääsküla Express“, kus harjutati koostööpartneritega ühiselt reageerimist raudteel juhtunud suurõnnetusele ning lahendati üksiksimulatsioone, teatas PERH.
Traumapäevadel saavad kiirabitöötajad treenida, kuidas reageerida ohtlikele, kuid harvaesinevatele õnnetustele.
Foto: Rauno Liivand

Regionaalhaigla Kiirabikeskuse juhataja Lilian läätse sõnul on tegemist esimese õppusega pärast nelja aastast pausi. "Traumapäevad annavad kiirabitöötajatele hea võimaluse harjutada reageerimist ohtlikele, kuid harva esinevatele, õnnetustele ning lihvida koostööd teiste operatiivteenistustega,“ selgitas dr Lääts ja lisas: „Ühtlasi said brigaadid treenida ka suvel toimuvate kiirabi kutsemeisterlikkuse võistluste jaoks."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708