11. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abbott sai Ameerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiameti heakskiidu Kaletra tabletile

Abbott sai Ameerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiameti (FDA) heakskiidu uuele- HIV infektsiooniga lastele mõeldud- väiksema toimeainesisaldusega Kaletra(R) (lopinaviir / ritonaviir) tabletile

<strong>Abbott registreerib ja muudab uue väiksematoimeainesisaldusega lopinaviiri / ritonaviiri tabletikättesaadavaks enam kui 150 riigis- et toetada ravimi laialdastkättesaadavust rohkem kui 2 miljonile HIV infektsiooniga lapselemaailmas</strong>

<strong><br /></strong>ABBOTT PARK- Illinois- AmeerikaÜhendriigid; 12. november /PRNewswire. Abbott teatas täna- et saiAmeerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiameti (FDA) heakskiiduettevõtte juhtiva HIV proteaasi inhibiitori Kaletra (R) (lopinaviir/ ritonaviir) uuele väiksema toimeainesisaldusega tabletile- midaarengumaades turustatakse ka Aluvia(R) (lopinaviir / ritonaviir)nime all. Väiksema toimeainesisaldusega Kaletra tabletid tulevadAmeerika Ühendriikides müügile sel kuul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099